Visualisatie Rembrandtbrug

Afscheid van omgevingsmanager Len Hazeleger

28-12-2022

Per 1 januari zal een vertrouwd gezicht van het project Rembrandtbrug de gemeente Woerden verlaten. Len Hazeleger is als omgevingsmanager vanaf het begin (2019) bij het project betrokken en heeft met veel belanghebbenden gesproken.

Na ruim 3 jaar aan het project te hebben gewerkt gaat Len Hazeleger aan de slag met een nieuw project in een ander gemeente. Per 1 januari 2023 is Hans Verkerk uw nieuwe contactpersoon. Hans Verkerk werkt al ruim een jaar als projectmanager aan het project en is dus inhoudelijk goed op de hoogte van alles wat er in en om het project speelt. Wilt u een keer kennismaken met Hans Verkerk of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met hem op, hij beantwoordt uw vragen graag en komt als dat wenselijk is graag bij u langs.

Persoonlijk bericht Len Hazeleger

"Beste mensen, na ruim 3 jaar gewerkt te hebben aan het mooie project Rembrandtbrug ga ik in een andere gemeente aan de slag met een nieuwe uitdaging. Aan het hele proces heb ik samen met u mogen werken, vanaf het onderzoek naar een locatie voor een nieuwe brug in Woerden-West tot aan het vaststellen van het bestemmingsplan Rembrandtbrug afgelopen donderdag 21 december. Ik wil u danken voor de prettige en constructieve wijze waarop het gesprek altheeft plaatsgevonden, ook al waren dat soms inhoudelijk moeilijke gesprekken. Dat de Rembrandtbrug kwalitatief de beste oplossing is voor het verkeer is Woerden is bekend, ook dat het een positieve bijdrage zal leveren aan het bedrijventerrein Barwoutswaarder. Maar ingrijpend is het zeker ook voor een deel van de betrokken bewoners en ondernemers. Dat er ondanks alle zorgen altijd constructief gezocht wordt naar oplossingen is kenmerkend voor de Woerdenaar. Dat wetende, en nu ook na een belangrijk besluit door de gemeenteraad, neem ik met een gerust hart afscheid van het project. Ik heb alle vertrouwen dat de uitdagingen die er nog liggen tot een goed einde komen in samenwerking tussen u en het projectteam. Ik wens u alle goeds toe en zal het project zeker blijven volgen. En wellicht zien we elkaar nog als de brug wordt geopend." 
 

 

Cookie-instellingen