Visualisatie Rembrandtbrug

RECTIFICATIE: Nieuwe datums raadsvergadering voorstellen Rembrandtbrug

01-12-2022

Afgelopen donderdag 24 november heeft de gemeenteraad voor een eerste keer gesproken over de raadsvoorstellen voor het vaststellen van het bestemmingsplan en het verhogen van het project budget. Tijdens de vergadering heeft de raad besloten meer tijd te nemen voor de behandeling van de voorstellen.

IN HET EERDERE NIEUWS BERICHT ZIJN PER ABUIS VERKEERDE DATUMS OPGENOMEN VAN DE RAADSVERGADERINGEN OMTRENT DE REMBRANDTBRUG. IN ONDERSTAANDE MAILS ZIJN DE JUISTE DATUMS OPGENOMEN.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De avond begon met een korte toelichting op de verkeerskundige effecten van de Rembrandtbrug, Rietveldbrug en de werking van een eventuele randweg in de toekomst. Ook is een toelichting gegeven op de kostenramingen en het vervolgproces. Vervolgens hebben in totaal 7 betrokken inwoners de gemeenteraad toegesproken en hun zorgen geuit over voor hen belangrijke onderwerpen. Omdat dit deel van de avond veel tijd in beslag heeft genomen was er geen ruimte meer voor de vragen van de gemeenteraad aan de wethouder Arjan Noorthoek.

Gezien het belang van het onderwerp heeft de gemeenteraad besloten om neer tijd te nemen voor de behandeling van het voorstel. Besluitvorming staat nu gepland op donderdag avond 24 december 2022. Voor die tijd spreek de gemeenteraad nog over de de voorstellen tijden een technische sessie op donderdagavond 8 december en tijdens een politieke avond op 16 december. 

Hieronder een overzicht van deze vergaderingen

  • Donderdag avond 8 december 2022: Technische sessie
  • Donderdagavond 15 december 2022: Politieke avond
  • Woensdagavond 21 december 2022: Raadsvergadering (besluitvorming)

Kon je niet aanwezig zijn bij de politieke avond van afgelopen donderdag 24 november? Kijk de politieke avond dan volledig terug. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Len Hazeleger of Hans Verkerk

Cookie-instellingen