Visualisatie Rembrandtbrug

2 december inloopmoment Brug en Rembrandtbrugtracé - reserveer je tijdsvak

26-11-2021

Helaas hebben wij de geplande informatiebijeenkomst op 15 november over de brug en het Rembrandtbrugtracé moeten annuleren vanwege oplopende besmettingen en aanvullende coronamaatregelen. Ondanks dat willen we toch graag met je in gesprek. Daarom organiseren we nu een inloopmoment op 2 december a.s.

Afgelopen week hebben wij al een online video op genomen en deze gedeeld via dit online platform. In deze video geven we een toelichting op de stand van zaken van het project, de planning en een inhoudelijke toelichting op het ontwerp. Graag willen we met jou in gesprek over het ontwerp en van je horen of je nog opmerkingen of suggesties hebt. Ook om je vragen te beantwoorden. Omdat het niet mogelijk is om met een grote groep bijeen te komen organiseren we nu een inloopmoment op donderdag 2 december a.s. Je kunt via de onderstaande tijden een tijdsvak reserveren. We gaan dan 1-op-1 met je in gesprek. Mocht een tijdsvak niet passen, probeer dan een ander tijdsvak. Zit er geen tijdsvak bij die passend is, neem dan contact op met Len Hazeleger. Samen plannen we dan een afspraak op een ander moment. 

We vragen je om de 1,5 meter regel in acht te nemen en een mondkapje te dragen. Tijdens het gesprek mag je mondkapje uiteraard af. 

Reserveer je tijdvak

Via onderstaande links kun je je aanmelden voor een tijdsblok. Per blok kan zich maximaal 1 persoon (of huishouden) inschrijven. Als een tijdsblok vol is, probeer dan een ander tijdsblok.

 

 

 

Cookie-instellingen