Visualisatie Rembrandtbrug

De vakantieperiode is aangebroken...

15-07-2020

Een intensieve periode ligt achter ons. Het onderzoek naar een nieuwe brug in Woerden-West is inhoudelijk afgerond. Nu is het tijd om gas terug te nemen en op vakantie te gaan. Het college en de raad zullen na de zomer een besluit gaan nemen naar aanleiding van het onderzoek.

Nadat we het concept eindrapport hebben gepubliceerd zijn er enkele reacties binnengekomen. Deze gaan we na de vakantieperiode verwerken tot een definitief exemplaar en zullen deze uiteraard ook op dit platform delen. Alle stukken zullen dan ook aan het college en de raad worden verzonden. Zij zullen naar verwachting na de zomer een besluit nemen. Zodra meer bekend is wanneer de stukken in de raad zullen worden behandeld stellen we jou daarvan op de hoogte. 

Zoals gezegd zijn wij de komende periode niet of nauwelijks bereikbaar omdat we allemaal even op vakantie gaan. Vanaf 10 augustus zijn we weer volledige bereikbaar. Wij wensen jullie dan ook een goede vakantie en danken iedereen voor zijn of haar bijdrage de afgelopen periode! 

Cookie-instellingen