Visualisatie Rembrandtbrug

Uitnodigingsbrief te laat ontvangen? Kijk de bijeenkomst terug!

02-07-2020

Helaas hebben we vernomen dat velen de uitnodigingsbrief, om de bijeenkomst ' in gesprek met de raad' live te kunnen volgen , te laat hebben ontvangen. Dat vinden wij ontzettend vervelend. Maar gelukkig is de bijeenkomst volledig opgenomen en kan je alles terugkijken!

De avond het als doel om georganiseerde participatiegroepen in gesprek te laten gaan met de raad over de eindresultaten van het onderzoek naar een nieuwe brug in Woerden-West. Vanuit de participatiegroepen was de Adviesgroep aanwezig, het Over-de-brug-team en de ondernemersverenigingen OKW en POVW. Zij hebben hun adviezen mondeling gepresenteerd. We hadden jou met de brief tijdig willen uitnodigen om die avond live te kunnen bekijken. Helaas blijkt dat, ondanks dat de brief donderdag 25 juni op de post is gegaan, deze pas 1 juli op de mat is gevallen. Heel vervelend. Gelukkig is de avond opgenomen en kan je deze via onderstaande button terugkijken!

Als alle adviezen van de participatiegroepen ook op papier staan zullen we deze via de platform met je delen. Wil je zelf ook een advies geven aan het college en de raad? Dat kan! Geef je advies aan ons door en wij zorgen ervoor dat ze gebundeld meegaan in de besluitvorming. 

Kijk de bijeenkomst 'in gesprek met de raad' terug

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Len Hazeleger.

Cookie-instellingen