Visualisatie Rembrandtbrug

Maandag 6 juli - Inloopbijeenkomst eindrapportage Brug Woerden-West

26-06-2020

Het concepteindrapport is gepubliceerd. Je kan daarop tot en met woensdag 8 juli reageren. We begrijpen goed dat je bij het lezen van de rapportage vragen hebt omdat er iets niet duidelijk is. Die vragen mag je altijd mailen of telefonisch doorgeven, maar je kunt 6 juli ook even langskomen.

We organiseren een inloopbijeenkomst tussen 15:00 - 21:00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Iedereen is welkom, maar we stellen het zeer op prijs als je van te voren per mail doorgeeft hoelaat je precies denkt te komen. Zonder tegenbericht ben je welkom. Wellicht vragen we je om een ander tijdstip te komen in verband met de drukte en het kunnen respecteren van de coronaregels.

Wij zorgen ervoor dat de rapportages en tekeningen uitgeprint op de tafels liggen. We geven graag een toelichting op de resultaten van het onderzoek en de ontwerpen.

Geef je liever je reactie of vraag digitaal aan ons door? Via de onderstaande button is dat heel eenvoudig. Wij verwerken je opmerking/aanvulling in de rapportage of proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Geef je reactie aan ons door!

Liever persoonlijk contact? Neem contact op met Len Hazeleger voor een persoonlijk gesprek, thuis, op het gemeentehuis of telefonisch.

Cookie-instellingen