Visualisatie Rembrandtbrug

Kijk de online informatie avond terug!

05-06-2020

Vorige week donderdag hebben we de voorlopige eindconclusies van het onderzoek naar een nieuwe brug in Woerden-West gepresenteerd. Was je er niet bij? Bekijk dan hier de online bijeenkomst terug.

Tijdens de presentatie hebben we niet alleen stil gestaan bij de resultaten uit de tussenfase Rembrandtbrug, maar vooral de effecten en resultaten van alle vier de alternatieven met elkaar vergeleken. Helaas waren er weinig betrokkenen aanwezig en werden er geen vragen gesteld. Dat is jammer omdat het onderzoek vele mensen direct of indirect raakt en we de conclusies graag bij je toesten. We gaan daarom opzoek naar een vorm die een groter bereik heeft en waar we meer in gesprek kunnen met alle deelnemers. Meer informatie daarover volgt.

Eind volgende week zullen we de concept eindrapportage op dit platform publiceren. We stellen het zeer op prijs als je laat weten wat je van de rapportage vindt en zijn benieuwd naar je opmerkingen of aanvullingen. 

Donderdagavond 11 juni zullen wij de gemeenteraad middels een digitale technische avond een toelichting geven op deze eindresultaten en kan de raad inhoudelijke vragen stellen. 

Heb je naar aanleiding van de onderstaande presentatie tijdens de online informatiebijeenkomst van vorige week nog vragen? Neem gerust contact op met Len Hazeleger. 

Helaas lukt het momenteel niet om de video in deze pagina te tonen. Middels onderstaande link is de video te bekijken op het platform Vimeo. 

Bekijk de video

Cookie-instellingen