Visualisatie Rembrandtbrug

Nieuwe pagina over de verkeersanalyse

14-05-2020

Sinds vorige week is er een nieuwe pagina online gezet over het thema verkeer. Op die pagina vind je alle relevante informatie over de verkeerseffecten.

Op de pagina verkeersanalyse geven we in drie video’s een toelichting op het verkeersmodel, laten we zien wat de verkeerseffecten zijn per alternatief en beantwoorden we de vraag of de locatie van een brug bepalend is voor het verkeerseffect van een eventuele westelijke randweg in de toekomst.

De belangrijkste conclusies uit die verkeersanalyse zijn dat;

  1. de Rembrandtbrug het meest bijdraagt aan de doelstelling van het project
  2. de locatie van een brug niet/nauwelijks bepalend is voor het verkeerseffect van een eventuele westelijke randweg op de belangrijkste hoofdverbindingdsroutes.

Natuurlijk zijn er nog meer conclusie te trekken. In de video bekijken we elk alternatief stap voor stap. Wil je zelf nog dieper in de verkeerseffecten duiken of wil je bekijken hoe wij tot deze conclusies zijn gekomen? Onderaan elke pagina hebben we de verkeersresultaten uit het verkeersmodel toegevoegd. 

We hopen dat deze informatie je een goed beeld geeft van de verkeerseffecten. Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen of opmerkingen. Laat het weten en neem contact op met Len Hazeleger. 

Online informatiiebijeenkomst

Donderdag 28 mei om 20:00 uur organiseren we een online informatievond waar we de eindresultaten van het onderzoek naar een nieuwe brug in Woerden-West presenteren. We nodigen iedereen daarvoor van harte uit. Tijdens de bijeenkomst is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst zullen we op dit platform daar een toelichting op geven. Via een link op de homepagina kan je die avond eenvoudig deelnemen. Een account aanmaken of een app downloaden is niet nodig. 

 

Cookie-instellingen