Visualisatie Rembrandtbrug

Verdere behandeling van het raadsvoorstel Brug Woerden-West

07-01-2020

Allereerst wensen wij je namens de gemeente Woerden het allerbeste voor 2020. Voor het project en u als betrokkene is 2020 een spannend jaar.

Als de raad instemt met het huidige raadsvoorstel dan betekent dit eerst een onderzoek naar de Rembrandtbrug en rond de zomer een definitieve keuze voor één van de brugalternatieven.

12 december jl. heeft de gemeenteraad tijdens de politieke avond vooral vragen gesteld aan Wethouder Noorthoek over het raadsvoorstel. Daar was deze avond ook voor bedoeld. We zijn je toen na de politieke avond vergeten te informeren over de besluitvormende raadsvergadering. Graag maken we dat met dit bericht alsnog goed. De raad heeft 12 december de keuze gemaakt om 9 januari tijdens de politieke avond eerst te debatteren over het voorstel en zal naar verwachting 23 januari tijdens de raadsvergadering een besluit te nemen. Het debat tijdens de politieke avond 9 januari is weer live te volgen.

Wil je weten wat er tijdens de politieke avond 12 december besproken is? Kijk de vergadering dan helemaal terug.

Zodra de raad een besluitgenomen heeft zullen wij je hierover informeren. Mocht de raad conform het raadsvoorstel besluiten dan volgt kort daarna ook de planning van het onderzoek met daarbij de momenten waarop we je graag uitnodigen om mee te denken.

Heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact op met Len Hazeleger. Hij komt ook graag bij je langs!

Cookie-instellingen