Visualisatie Rembrandtbrug

Raadsvoorstel donderdag in gemeenteraad

09-12-2019

Aankomende donderdag 12 december wordt het raadsvoorstel over de tussenfase Brug Woerden-West behandeld tijdens de Politieke avond in de gemeenteraad.

Op de Politieke avond vindt de meningsvorming en oordeelsvorming over het raadsvoorstel plaats en kan je inspreken om je mening, idee of visie kenbaar te maken. Besluiten worden genomen tijdens de raadsvergadering. Wil je tijdens de Politieke avond inspreken? Meld je dan vóór 12.00 uur op de dag van de Politieke avond aan bij de griffie door een mail te sturen aan raadsgrifie@woerden.nl

Het raadsvoorstel staat geagendeerd om 20:40 uur. Mocht je de behandeling van het voorstel willen volgen dan ben je natuurlijk welkom in de raadszaal. Je kunt de vergadering ook online volgen via de onderstaande link.

Volg hier de behandeling van het raadsvoorstel over de tussenfase Brug Woerden-West live.

College besluit:

Het college heeft eerder een collegebesluit genomen over het project Brug Woerden-West en stelt daarom de gemeenteraad het volgende voor;

“Wij stellen de raad voor om het alternatief Rembrandtbrug als tussenstap nader uit te werken, waarbij direct belanghebbenden worden betrokken, zodat er voor de zomervakantie 2020 door de raad een gelijkwaardige afweging tussen de alternatieven voor een brug over de Oude Rijn kan plaatsvinden. Ook stellen we de raad voor om in te stemmen om het Molendijktracé te laten vervallen als optie voor een regionale verbinding.”

 

Begin volgende week zullen we de conclusies van de Politieke avond via dit online platform aan je terugkoppelen. Het is nog niet definitief, maar naar verwachting zal 18 december de besluitvormende vergadering plaatsvinden. We zullen dit nog bevestigen als de raad hiervoor kiest.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Len Hazeleger.

Cookie-instellingen