Online Over-de-brug-sessie: denk mee en reageer!

10-04-2020
0 reacties

Na de plenaire presentatie tijdens de 1e ateliersessie Rembrandtbrug op 19 februari hebben veel betrokken inwoners deelgenomen aan de Over-de-brug-sessie. Tijdens die avond hebben we veel aandachtspunten, oplossingen en kansen opgehaald. Een waardevolle opbrengst, maar nog niet compleet!

Doel Over-de-brug-sessie

Tijdens een Over-de-brug-sessie  zoeken we naar ideeën en voorstellen die een positief effect hebben op de leefomgeving. De vraag die deze avond centraal staat is; “Als deze Rembrandtbrug er komt dan kunnen we … doen om positief effect op de leefomgeving te creëren”. Een brug en het daarbij behorende tracé heeft namelijk grote impact op de woon- en leefkwaliteit van bewoners. We concentreren ons dan niet zo zeer op het bedrijventerrein Barwoutswaarder maar op de gebieden daarom heen.

Advies

Alle aangedragen ideeën, voorstellen, kansen en oplossingen verwoorden we in een Over-De-Brug-Advies en zullen die delen op het platform. Het projectteam Brug Woerden-West probeert zoveel mogelijk van deze voorstellen mee te nemen. Echter soms kan het zijn dat wij als projectteam zien dat ideeën niet haalbaar zijn om bijvoorbeeld financiële of technische redenen. Dat maken we specifiek inzichtelijk. Het is uiteindelijk aan het college en de gemeenteraad om daar over te besluiten.

Heb je nog aanvullingen, nieuwe aandachtspunten of voorstellen? Geef ze door via de onderstaande knop.

Reageer op de video

Houdt het platform de komende tijd in de gaten, er volgen meer video’s! Als je een account aanmaakt krijg je automatisch een berichtje als er een nieuw bericht op het platform staat en kan je onder aan de pagina reacties geven of vragen stellen.

Heb je persoonlijke vragen, neem gerust contact op met Len Hazeleger.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen