Online presentatie stand van zaken Rembrandtbrug

04-04-2020
0 reacties

De maatregelen in het kader van het Coronavirus betekenen ook geen bijeenkomsten de komende tijd. Ondertussen wordt wel doorgewerkt aan het ontwerp van de Rembrandtbrug. Om jullie goed te informeren en te laten reageren presenteren we de stand van zaken van de Rembrandtbrug nu in een online video.

Ondanks dat er achter de schermen hard doorgewerkt wordt aan de uitwerking van het alternatief Rembrandtbrug heeft het Coronavirus ook impact op het project. De geplande bijeenkomsten tot 1 juni en de geplande één-op-één-overleggen gaan niet door. Dat is begrijpelijk en noodzakelijk, maar tegelijkertijd ook lastig omdat we in een belangrijke fase zitten van het onderzoek. De resultaten zouden we het liefst fysiek aan je willen presenteren en hierover in gesprek gaan. Om je toch zo goed mogelijk te informeren en je in de gelegenheid te stellen om daarop te reageren, hebben we de presentatie die gepland stond voor de 2e ateliersessie opgenomen. In de onderstaande video praten we je helemaal bij over de stand van zaken van het project en laten we de ontwerpen zien. De presentatie en de ontwerpen kan je onderaan de pagina ook downloaden. Volgende week nemen we je aan de hand van een video mee in de thema’s die de we behandeld hebben tijdens de Over-de-brug-sessie op 19 februari.

We kunnen het ons goed voorstellen dat je naar aanleiding van de presentatie nog vragen hebt of bepaalde aandachtpunten wilt meegeven. Dat kan via de button onderaan de video.  Heb je een account, stel dan je vraag in het reactieveld onderaan de pagina. Alle vragen zullen we op dit platform beantwoorden.

Heb je een opmerking of een vraag naar aanleiding van de presentatie? 

Geef je opmerking door

Houdt het platform de komende tijd in de gaten. Er zullen meer van deze video’s volgens. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Heb je andere vragen of wil je graag persoonlijk contact? Neem gerust contact op met Len Hazeleger

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen