Visualisatie Rembrandtbrug

1e werksessie deelgebied Hollandbaan (Kuipersweg - Molenvlietbaan)

29-04-2021 286 keer bekeken 2 reacties

Begin

10-05-2021 om 19:30

Einde

10-05-2021 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De gemeente wil graag met bewoners en bedrijven in gesprek om onze ontwerpen en onderzoeken ter toetsing aan je voor te leggen en om input op te halen om het plan beter te maken. Tijdens de werksessies gaan met gebieds- of themagericht met belanghebbende in gesprek.

Tijdens deze eerste werksessie zetten we het deelgebied Hollandbaan (Molenvlietbaan - Kuipersweg) centraal en willen wij hierover met de directe omgeving in gesprek. Doel is om onze eerste analyses en ontwerpen met je te delen en input voor de verder inrichting op te halen. Tijdens de bijeenkomst willen we echt met elkaar in gesprek, dus niet zoals op informatiebijeenkomsten via de chat. Ben je belanghebbende? Dan kan je je alvast aanmelden via de onderstaande button. Geef alvast je zorgen, vragen of kansen aan ons mee zodat we ons goed kunnen voorbereiden de pagina Participatie. 

Meld je aan voor de 1e werksessie Hollandbaan (Kuipersweg - Molenvlietbaan)

2  reacties

Len Hazeleger 10-05-21 om 11:46

Beste Cindy, 

Dank voor je reactie. Je voorstellen gaan we zeker meenemen vanavond. Vervelend dat u vanavond niet kunt deelnemen. Mocht je het prettig vinden dan kom ik graag een keer langs om het ontwerp en uw voorstellen te bespreken. Je kan dan even telefonisch contact met mij opnemen (0651543734) of een email sturen (hazeleger.l@woerden.nl).

Zodra het weer kan zullen we weer fysieke sessies organiseren.

Met vriendelijke groet,

Len Hazeleger

Cindy Hesse 07-05-21 om 11:03

Beste lezer,

 

Wilt u mijn inbreng meenemen voor het komend overleg

Ik woon aan de Eikenlaan/mijn achterkant ligt aan de Hollandbaan en heb veel last van het geluid van hard rijdend verkeer naar de rotonde. 1. Graag een snelheid van 30 km per uur (dit leidt er toe dat ze autorijders en vrachtvervoer waarschijnlijk 40 km rijden)

2. Verkeerslichten bij de rotonde Hollandbaan / Gamma

3. Borden plaatsen met woongebied plaatje langs. de Hollandbaan. vrachtverkeer autorijders en motoren brommers bewust maken dat ze door een woongebied rijden.

4. Zondag is voor mij de mooiste dag. Dan kan ik op mijn balkon zitten. Op deze dag is er weinig autoverkeer.

 

Tot slot ik woon aan de Eikenlaan waar veel senioren wonen. Lang niet iedereen beschikt over een pc en is handig met de nodige software (en beschikt over deze software). De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren 70 en daardoor ook meer gevoelig voor geluiden.

 

Ik beschik niet over Teams en mijn pc heeft geen webcam zodat ik zoom ook niet goed kan gebruiken.

 

Met vriendelijke groet

 

Cindy Hesse

Cookie-instellingen